MEDEDELINGEN


Gezocht: stemvolume voor het Aanschuifkoor

Betreft: Het Aanschuifkoor – een nieuw initiatief op Goeree-Overflakkee

Beste koorleden,
Via deze brief willen wij uw aandacht vragen voor het volgende:
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta wil in het voorjaar van 2018 op Goeree-Overflakkee een AANSCHUIFKOOR realiseren. Dit doen we in samenwerking met Gerard de Werk van The Lighthouse Singers en met cultuurnetwerker voor de gemeente Goeree-Overflakkee Hugo Verweij.
Wat is een Aanschuifkoor?
Eén keer per maand kan iedereen op donderdagmiddag tussen 14:00-15:00 uur aanschuiven bij het Aanschuifkoor. Gezellig met elkaar zingen onder begeleiding van zangdocente en animator Germaine Compier.
Van gouwe ouwe tot echte meezinger. Zingen maakt blij! 
Het aanschuifkoor is geen les. Iedereen mag meedoen. Zelfs af en toe een vals nootje is geen probleem. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie, thee of een ander drankje.

Het Aanschuifkoor zal in Middelharnis worden georganiseerd op de tweede donderdag van de maand in de Foyer van het Diekhuus. 
Data voor de komende pilot-periode zijn: 8 februari, 8 maart en 12 april 2018. http://www.leerenbeleef.nl/Activiteiten?search=diekhuus 

Het Aanschuifkoor heeft zijn kracht al bewezen in Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis. Maandelijks komen daar ruim 120 mensen naar de Bibliotheek om met elkaar te zingen en elkaar te ontmoeten. Dat moet dan toch op Goeree-Overflakkee ook lukken?
Stemvolume gezocht! (en een techneut)
Om het Aanschuifkoor vanaf het begin gelijk wat ‘body’ te geven zijn we op zoek naar koorleden die aanwezig willen zijn bij het Aanschuifkoor. Koorleden weten als geen ander dat zingen beter gaat als er een paar ‘aanjagers’ zijn.
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een ‘techneut’ die overweg kan met een laptop. De te zingen nummers worden op een gescherm geprojecteerd. De techneut zorgt dat de te zingen nummers klaar staan in de karaoke-software.
Bent u een koorlid dat stemvolume wil geven of wilt u als techneut bij het Aanschuifkoor aan de slag? Stuur een email naar Gerdie Schellevis, gschellevis@bzhd.nl 
We hopen op positieve reacties en ontmoeten u graag bij het eerste Aanschuifkoor op donderdagmiddag 8 februari 2018 om 14:00 uur in Het Diekhuus in Middelharnis!

Met vriendelijke groet,
Gerdie Schellevis,
Teamleider Educatie, Sociaal Domein bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta
gschellevis@bzhd.nl
06-48371353

Gerard de Werk
The Lighthouse Singers
GerarddeWerk@UPCmail.nl 
06-52521183

Hugo Verweij
Cultuurnetwerker gemeente Goeree-Overflakkee
H.Verweij@Goeree-Overflakkee.nl
06-26502803
Share by: